En ny start

Vi har her på hjemmesiden forsøgt at give et godt billede af hverdagen samt store og små begivenheder i Usserødhave. Det bedste indtryk af institutionen vil I dog få ved at besøge os. I er altid meget velkomne til at ringe og aftale et besøg.

At starte i vuggestue og børnehave

Det er en stor omvæltning at starte i en ny institution – både for barnet og for familien. Vi mener ikke, det er muligt at fastlægge en model for de første ugers forløb, som tilgodeser alle børns behov. Vi arbejder derfor ud fra hver enkelt barns og families behov.

Dog mener vi, at det er vigtigt at forældrene afsætter tid til at være i institutionen med barnet, uanset om barnet skal starte i vuggestue eller børnehave. Her vil personalet og forældrene i fællesskab kunne finde ud af, hvornår barnet er parat til at være alene i institutionen og hvor længe.

I begyndelsen vil det være godt, hvis barnet kan have korte dage i institutionen, så barnet kan lære det nye sted at kende i sit eget tempo.

Når barnet har været på stuen i ca. 3 måneder, tilbyder vi jer en samtale, om hvordan starten i Usserødhave har været og hvordan jeres barn trives.

Læs mere om “Opskrivning og priser

Hits: 937